Георги Марковза Епицентър Тези дни един млад български министър на име

...
Георги Марковза Епицентър Тези дни един млад български министър на име
Коментари Харесай

Георги Марков: Унгария заяви, че никой не може да ѝ нарежда! Кога и у нас някой министър ще го каже!

Георги Марков

за Епицентър

 

Тези дни един млад български министър на име Пеканов обществено се ядове, че от Брюксел през ден му звъняли и го питали - ще има ли надзор над основния прокурор!?

 

Не е ясно кой е този хубавец от Брюксел, дето задава сходен идиотски въпрос на български министър. България не е колония и по член 4 от Лисабонския контракт има своята конституционна еднаквост, на която постоянно може да се позове.

 

Според българския главен закон прокуратурата е част от правосъдната власт, която е самостоятелна. При това има решение на българския Конституционен съд от 2021 година, че основният прокурор не е безотговорен.

 

Време е да попитаме и ние нещо Брюксел.

Примерно, по какъв начин Урсула е сключвала договорите за ваксини по време на ковид-чумата, за което паника изрази Европейската счете палата?

И за какво Кьовеши, свалена от Конституционния съд на личната си страна за корист с власт в Румъния, бе уредена от Сорос за Европейски основен прокурор?

И за какво ляво-зеленото неолиберално болшинство в Екологичен потенциал гласоподава, че има македонско малцинство в България и ни задължи да приемем Истанбулската спогодба макар, че е кремирана от Конституционен съд на България?

 

Никой български държавен мъж не попита брюкселските бюрократи за какво мълчаха за противозаконния арест на водача на опозицията в България - Борисов. Нали са за върховенството на правото?

Защо мълчат, че Неправителствени организации на Сорос в България правят политическа активност, която Конституцията им не разрешава и т. н?

 

Защо никой нашенски общественик не изрази угриженост за върховенството на правото в Германия и Франция?

Тези две страни не могат да обезпечат в страните си най-важното - живота и здравето на своите жители, поради миграцията на ножа. Клането на християни с ислямистки мачета продължава поголовно. Отрязаха главите на свещеници и то в храма, убиват учители, служители на реда, малолетни.

 

Кого попита Меркел, с цел да предложения МИГРАНТИТЕ и те минаха нелегално границите на суверенни страни в Европа?

Защо западните водачи толерират джендър-идеологията в учебните заведения и прочие?

 

Българи тотално загуби суверенитет - клекна пред Брюксел бетер пред Москва по времето на Съветския съюз, когато най-малко обществено не се разчу, че руските приятели през ден са ни командвали по телефона.

 

Новият дипломат на Съединени американски щати в Унгария насочи рецензии в изданието " Политико " към унгарското държавно управление, зад което стоят над 2/3 от унгарците. Последва незабавна реакция!

 

Унгарският външен министър Петер Сиярто съобщи: " Няма никакво значение, какво мисли американският дипломат за вътрешно-политическите процеси в Унгария. Никой не може да ни споделя по какъв начин да живеем! Тази ера свърши! "

 

Е, по кое време и у нас някой министър ще каже същото?

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР